Telefon 575 014 905

Telefon 575 014 384

Email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

wybierz język

mask

Blog

Zalety majonezów niskotłuszczowych

Majonez króluje na polskich stołach nie tylko w okresie świąt wielkanocnych. Stanowi nieodzowny dodatek wielu sałatek, past czy dipów, niemniej jego spożywanie w nadmiernych ilościach może prowadzić do poważnych konsekwencji dla zdrowia. Doskonałą alternatywą dla tradycyjnych majonezów są ich niskotłuszczowe odpowiedniki. Jakie korzyści przemawiają za włączeniem ich do diety?

 

Majonez bez jajek? To możliwe!

Wiele osób nie wyobraża sobie przygotowanie sałatek, dipów czy kanapek, bez dodania  majonezu. Jednym z najważniejszych składników tego popularnego specjału są żółtka jajek. A czy jest możliwe przygotowanie majonezu bez ich obecności w składzie? Okazuje się, że tak, a co więcej: jest to znacznie zdrowsze oraz niskokaloryczne rozwiązanie. Jak smakuje majonez bez jajek oraz w jaki sposób można go przygotować?

Witamy na blogu firmy starcksfoodpolska

Blog firmy starcksfoodpolska. 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.