Telefon 575 014 905

Telefon 575 014 384

Email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

wybierz język

mask

Cremajo Curry

Cremajo Curry to prosty sposób na urozmaicenie smaku wielu potraw i nadanie im orientalnego charakteru. Majonez ten polecamy do dań warzywnych, kanapek i tofu, sałatek, surówek, a także frytek i pizzy. Cremajo Curry nie zawiera grochu, soi, glutenu ani dodatków pochodzenia zwierzęcego. Został wyprodukowany w 100% z produktów roślinnych, dlatego jest idealny dla wegetarian i wegan.

Skład:

• woda,
• olej roślinny rzepakowy,
• musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, sól),
• cukier,
• ocet spirytusowy,
• skrobia modyfikowana,
• substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar,
• sól,
• przyprawa curry (0,8%),
• przeciwutleniacz: E385,
• barwnik: karoteny.

Dlaczego warto sięgnąć po majonez Cremajo Curry?

Majonez Cremajo Curry ma obniżoną zawartość tłuszczu. 100 g produktu o wartości 399 kcal, zawiera jedynie 40 g tłuszczu, w tym 3,1 g to kwasy tłuszczowe nasycone. Reszta składu to: 8,7 g węglowodanów, 0,1 g białka i 1,4 g soli. Po wegański sos Cremajo Curry warto sięgnąć również ze względu na jego doskonałą konsystencję – jest lśniący, gładki i puszysty. Ponadto jego zaletą jest ciekawy posmak curry. Jednak chcąc, by majonez zachował swoje właściwości, należy przechowywać go w miejscach zacienionych w temperaturze 5-22 stopni Celsjusza. Po otwarciu Cremajo Curry można spożywać przez 14 dni, trzymając go w suchym i ciemnym miejscu, najlepiej w lodówce.

Cremajo Curry

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.