Telefon 575 014 905

Telefon 575 014 384

Email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

wybierz język

mask

Ostre majonezowe akcenty. Poznaj Cremajo Chilli!

Produkty wegańskie cieszą się rosnącą popularnością. Ma to związek z większą świadomością ryzyka związanego z niezdrowym odżywianiem oraz chęcią zmiany jadłospisu na bardziej korzystny dla zdrowia. Wszystkim, którzy kochają wyraziste smaki oraz chcą urozmaicić codziennie przygotowywane posiłki, prezentujemy wegański, niskokaloryczny i zdrowy majonez Cremajo Hot Chilli, którego smak w niczym nie odbiega od smaku majonezu tradycyjnego.

Cremajo Hot Chilli – ostra alternatywa dla zwykłego majonezu

Cremajo to wegański majonez o obniżonej zawartości tłuszczu, który doskonale pasuje do wielu potraw i przekąsek. Cremajo Hot Chilli jest wyrazisty w smaku, dlatego pokochają go wielbiciele wyjątkowych doznań kulinarnych. Jeżeli masz dość nudy w kuchni i szukasz zdrowych alternatyw dla produktów pochodzenia zwierzęcego, to Cremajo Hot Chilli jest właśnie dla Ciebie! Wiemy, jak trudne jest komponowanie zróżnicowanych pod względem smaku posiłków, dlatego stale powiększamy nasz asortyment, oferując zdrowe, niskokaloryczne i w 100% roślinne zamienniki tradycyjnego majonezu. Dzięki nim unikniesz kulinarnej nudy i urozmaicisz swoje menu oraz zyskasz pewność, że produkt, po który sięgasz, cechuje się nie tylko doskonałym smakiem, ale także prostym składem.

Z czym warto łączyć majonezy Cremajo?

Majonezy Cremajo to wyjątkowe produkty pochodzenia roślinnego, których smak i konsystencja trafią w gusta wszystkich smakoszy. Dzięki nim możemy połączyć przyjemne z pożytecznym, ciesząc się wyśmienitym smakiem oraz dobrym zdrowiem, które zapewnia redukcja kalorii. Majonezy Cremajo doskonale pasują nie tylko do dań wegańskich! Warto spróbować nowości na rynku, która pozwala urozmaicić smak potraw serwowanych w domach, restauracjach i barach. Cremajo Hot Chilli doskonale pasuje do kanapek, sałatek i burgerów, a także może stać się bazą dipów. Świetnie komponuje się ze smakiem warzyw, produktów na bazie strączków i kasz, a także mięsa oraz ryb, bo nie jest zarezerwowany jedynie dla osób, które całkowicie zrezygnowały z mięsa. Warto pamiętać, że majonez w tradycyjnej odsłonie to tuczący i niewskazany w przypadku wielu schorzeń produkt spożywczy, który warto zastąpić jego roślinną alternatywą, nawet gdy w naszym menu nadal pojawiają się mięsa, wędliny, jajka i inne produkty pochodzenia zwierzęcego.

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.